Хора, след смяна на горните носачи след 15К и вече са разбити тампоните. Засега съм се спрял на тампони от Тех-Ко ще изкарат ли? С какво да ги мацам, че да не скърцорят пущините?
Известие
Collapse
No announcement yet.
От къде да взема тампони за горните носачl
Collapse
X
-
От магарето на ауди Б4 (Б3), реже се с ъглошлайфа 2-3мм вътрешната втулка до размера на оригиналните. Другите размери отговарят.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеХора, след смяна на горните носачи след 15К и вече са разбити тампоните. Засега съм се спрял на тампони от Тех-Ко ще изкарат ли? С какво да ги мацам, че да не скърцорят пущините?Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщениеТова нещо пробвано ли е, колко кара и най-вече колко време не скърца?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеТи пак си добре... аз смених 4 носача + биалети и се разакърцаха след 5000 км всекидневно каране по лунните пейзажи на варна. Ако решиш проблема по някакъв начин, моля да го аподелишAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Как е решен?
Защото четох ли теми, четох за тампони от рено, дето човека каза, че май пак са се разкърцали в крайна сметка?
А толкова ме дразни това скърцане, че ако имаше някакво трайно и нормално решение на проблема щях да съм го приложил.
Това, което съм правил аз по въпроса е пръскане с разни смазочни спрейчета несъдържащи петролни продукти и познай колко издържа ефекта...'06 Alfa Crosswagon Q4
Comment
-
Като сменях последния път тампони на щангата при Иво, ми сложиха грес на шарнирите и тампоните на горните носачи, махат шайбите и мажат с някаква смазка под тях и ги слагат пак от тогава тишина.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКато сменях последния път тампони на щангата при Иво, ми сложиха грес на шарнирите и тампоните на горните носачи, махат шайбите и мажат с някаква смазка под тях и ги слагат пак от тогава тишина.Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщениеКак е решен?
Защото четох ли теми, четох за тампони от рено, дето човека каза, че май пак са се разкърцали в крайна сметка?
А толкова ме дразни това скърцане, че ако имаше някакво трайно и нормално решение на проблема щях да съм го приложил.
Това, което съм правил аз по въпроса е пръскане с разни смазочни спрейчета несъдържащи петролни продукти и познай колко издържа ефекта...Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
Comment